Calitate

Smithfield România garantează calitatea produselor!

Ne diferențiază calitatea înaltă a cărnii proaspete de porc și mezeluri, produse într-o manieră responsabilă. Întreaga noastră echipă tratează cu responsabilitate respectarea siguranței alimentului pe întregul lanț de producție, de la fermă la consumatorul final.

Calitatea constantă a produselor „Comtim, din tradiția familiei tale” și a mezelurilor Elit – reprezintă atuul nostru și motivul pentru care clienții ne aleg produsele.

Pentru noi CALITATEA contează!

Principala noastră preocupare este de a oferi produse sigure, de calitate superioară care să satisfacă până și cei mai exigenți clienți. Astfel, la nivelul tuturor diviziilor Smithfield România, sunt implementate cu succes mai multe Sisteme de management al calităţii (ISO 9001:2015), Siguranţei Alimentelor (ISO 22000:2005), Standardul global de siguranță alimentară (BRC versiunea 7:2015) precum și Standardul Internațional (IFS).

Acestea reprezintă promisiunea companiei noastre față de toți clienții noștri, de a le oferi produse din carne de porc de cea mai bună calitate, sigure și cu un gust savuros.