Program fermier-partener

Smithfield România oferă oportunităţi de afaceri pentru fermierii / investitorii locali în vederea înfiinţării de ferme de creştere şi îngrăşare porcine în deplină conformitate cu standardele Uniunii Europene.

Dorești să-ţi dezvolţi şi să administrezi o fermă printr-un parteneriat cu o companie de prestigiu? Contactează echipa noastră de dezvoltare!

„Programul fermier-partener este o soluție integrată pentru dezvoltarea unui parteneriat de succes, pe principii inovatoare în domeniul producției de animale într-un business tradițional, de familie”.

Ți-ai dorit mereu să devii un fermier de succes?

Îți oferim un model unic de colaborare! Siguranța afacerii tale are acum o altă perspectivă – colaborarea cu Smithfield România.

Dacă ești crescător de animale, ai minim 900 locuri în adăposturi și îți dorești să intri într-o afacere care îți oferă siguranță…

Dacă te atrage perspectiva dezvoltării unei noi afaceri în domeniul zootehnic, având deja un client stabil care să preia 100% din animalele pe care le crești… ești deja calificat pentru această colaborare!

Vezi descrierea programului 

Ce îți garantează succesul?  

Ce oportunități am?