Despre noi

Elit Cugir, parte din familia Smithfield începând cu anul 2018, este una dintre cele mai importante companii de pe piața de produse din carne și mezeluri din România, cu o experiență de peste 16 ani în acest domeniu.

 Compania are în prezent peste 1.800 de angajați în cadrul punctelor de lucru Elit și Vericom. În cadrul magazinelor noastre proprii, dar și în vitrinele partenerilor noștri puteți găsi produsele noastre mereu proaspete, oferte speciale și un personal mereu amabil.

Elit și Vericom au dezvoltat de-a lungul timpului o sortimentație de peste 300 de produse atent selectate.

Societatea activează preponderent în comerțul tradițional, având peste 13.000 de clienți activi. Distribuția se face prin 5 depozite logistice (Alba Iulia, București, Craiova, Bacău și Constanța) și peste 20 de depozite cross-docking.

Rețeaua de magazine ELIT, depozitele pe care le deține în Cugir, Alba Iulia, București, Constanța, Bacău și Craiova împreună cu rețeaua de distribuție care cuprinde peste 250 de mașini frigorifice fac posibil ca mezelurile firmei să ajungă în cel mai scurt timp pe mesele dumneavoastră.

Fabrica noastră de la Cugir este construită în sistem monobloc, având hale de producţie pe un singur nivel, depozite cu camere frigorifice și de climatizare, laborator sanitar, depozit pentru condimente, hală desfacere, birouri, etc, valoarea investiţiei ridicându-se la peste 7 milioane de euro.

CALITATE ȘI SIGURANȚĂ
TESTAT ȘI GATA DE SAVURAT!