Gama Porc Proaspăt

Carne proaspătă de porc 100% românească

Smithfield România este cel mai mare producător de carne de porc din România care furnizează pieței locale carne proaspătă de porc 100% românească, carne produsă local, respectând cele mai stricte standarde internaționale aplicabile în domeniu, atât pe partea de abatorizare, cât și la nivel de ferme, unde efectivul de animale este crescut local, cu cereale cultivate în România.

Smithfield România oferă astfel, cu consecvență, pieței din România și celei externe o gamă largă de produse din carne de porc, proaspete, realizate într-o manieră sustenabilă, cu mare atenție pentru detalii, de la carcase la piese tranșate (ceafă, cotlet, pulpă, spată, organe, etc) sau produse semiprocesate (carne tocată, produse feliate, marinate). 

  

Produse distribuite la scară națională

Echipele noastre de tranșatori sunt specializate în a realiza o sortimentație largă de produse din carne de porc, atât în funcție de specificații tehnice standard, cât și în funcție de cerințele speciale ale clienților noștri, micii sau marii procesatori de carne din România și de pe piața externă.

caserola porc proaspat

Produsele noastre, marca Comtim, sunt distribuite la scară națională, pe toate canalele de vânzare pentru carne proaspătă: în majoritatea rețelelor de KA către clienții industriali (mari și mici procesatori de mezeluri din România și Europa), precum și în rețelele locale de distribuție. Din februarie 2012, compania noastră a început livrările de carne de porc produsă în România către țările membre UE.

Mai multe detalii despre produsele noastre Comtim