Brand-ul Comtim

Despre Comtim

Smithfield România, cel mai bun lanț de aprovizionare pentru carne de porc 100% românească.

Suntem cel mai mare producător de carne de porc din România, care oferă constanță în aprovizionarea cu carne de porc 100% românească, de calitate superioară, produsă la cele mai înalte standarde din industrie în ceea ce privește calitatea și siguranța alimentară. Ne caracterizează calitatea înaltă a cărnii proaspete de porc, produsă într-o manieră responsabilă. Întreaga noastră echipă tratează cu responsabilitate respectarea siguranței alimentului pe întregul lanț de producție, de la fermă, la consumatorul final.

Smithfield România a dezvoltat de-a lungul timpului și aplică cu consecvență, programe strategice stricte, de supraveghere a sănătății animalelor și a siguranței alimentelor, respectând normele de biosecuritate și bunăstare animală pe întreg fluxul de producție a cărnii de porc, din fermă până în furculiță.

Comtim - cu și despre calitate

Noi, la Smithfield România, punem mare preț pe calitatea și siguranța alimentară a cărnii de porc produsă în cadrul abatorului nostru. Folosind cele mai moderne și performante utilaje și tehnici de procesare a cărnii, abatorul Smithfield România procesează în acest moment o treime din totalul carcaselor de porc produse și clasificate din România.

Pentru Smithfield România, calitatea este sinonimă cu menținerea riguroasă a procedurilor de biosecuritate și a sistemelor de management pe întregul lanț de producție.

De ce Comtim?

  Calitate superioară a cărnii și gust delicios;

  Porcii sunt crescuți în România și hrăniți cu cereale românești;

  Siguranță alimentară: carnea este produsă în sistem integrat, în fermele proprii și în parteneriat cu fermieri locali;

√  Produsele sunt atent selecționate;

√  Conținut optim de vitamine și minerale;

√  Gamă largă de produse din carne de porc, conform preferințelor consumatorilor.

Produsele noastre le veți găsi în magazinele următorilor parteneri:

Auchan.png   CarrefourHypermarket.jpg  Cora.png Kaufland.png  PennyMarket.png Profi.png   remarkt.jpg Selgros.png

Mai multe detalii despre produsele noastre Comtim.

Siguranța calității produselor din carne de porc, 100% românească, este prioritatea principală a întregii echipe, pe toate nivelele operaționale.

Pentru Smithfield România calitatea produselor noastre din carne de porc produsă în abatoriul propriu este primordială. Construcția inițială, demarată în 1985, a fost finalizată prin investiția masivă într-un amplu proces de renovare completă, după achiziția Comtim în 2004.

Prin folosirea celor mai moderne și performante utilaje și tehnici de procesare a cărnii, abatorul Smithfield România procesează în acest moment o treime din totalul carcaselor de porc produse și clasificate din România.

Responsabilitate

Calitate și siguranță alimentară