Gama "Bun de gătit"Categoria semiprocesate

Smithfield România a început să dezvolte produse semiprocesate, începând cu anul 2013, când, în colaborare cu unul dintre cei mai importanți retaileri din comerțul modern a dezvoltat și lansat pe piață 4 produse refrigerate marinate: scăricică, ceafă, cotlet și piept de porc marinate.

Astăzi, suntem prezenți în piață cu o gamă largă de produse semiprocesate din carne de porc, dezvoltate în regim de private label, dar și sub brandul propriu, Comtim gama „Bun de Gătit”. Dezvoltarea categoriei carne semiprocesată a fost susținută de companie prin investiții importante într-o secție nouă de semiprocesate, dotată cu utilaje moderne.

pictogramegrill_RO_mix_BIG.png

Cel mai recent proiect al companiei pe segmentul carne semiprocesată este proiectul Comtim „Bun de Gătit” în cadrul căruia au fost dezvoltate până în prezent 2 sortimentații de produse: pentru Grill și pentru Cuptor și 15 produse marinate inedite, cu rețete dezvoltate pentru a răspunde cerințelor celor mai exigenți clienți.

Gama „Bun de Gătit”

• Produse 100% românești

• 2 game de produse „Bun de Gătit": la Grill și la Cuptor

• 14 tipuri de rețete, adaptate celor mai exigenți clienți

• Mii de consumatori care preferă produsele Comtim

Calitate

Inovație

Gust delicios

Bun de Gătit

Gama Comtim "Bun de Gătit" conține produse marinate, cu un gust unic, desăvârşit, pentru cele mai alese gusturi. Produsele din gama „Bun de Gătit” sunt create pentru familia modernă, activă, dar în același timp exigentă în selecția unor produse calitative care să le ofere o experiență culinară delicioasă! Preparatele sunt oferite în două game distincte: Gama de Cuptor și Gama pentru Grill. Ele se pliază pe așteptările clienților preocupați de alegerea din raft a produselor cu un conținut ridicat de proteine și de înaltă calitate.

La cuptor

La grillComtiMix

Preparatele și specialitățile cu savoare tradițională provin din istoria acestor locuri. Comtim – o poveste cu gust desăvârșit.

Produsele din gama „Bun de Gătit” sunt create pentru familia modernă, activă, dar în același timp exigentă în selecția unor produse calitative care să le ofere o experiență culinară delicioasă! Preparatele sunt oferite în două game distincte: Gama de Cuptor și Gama pentru Grill. Ele se pliază pe așteptările clienților preocupați de alegerea din raft a produselor cu un conținut ridicat de proteine și de înaltă calitate.