System Administrator/ Administrator Aplicație Producție


Descriere

Ne dorim o persoană care să asigure suportul și dezvoltarea aplicaților de producție MES (Manufacturing Execution System) și pentru interfețele acestora cu alte aplicații. Contactează-ne: hr-recrutare@smithfield.ro! 

Responsabilitățile sunt variate și provocatoare:

  • Administrează aplicația de culegere de date și etichetare din producție;
  • Oferă consilire și sprijin pentru proiecte de tehnologie IT cu referire la producție și costuri de producție;
  • Oferă suport departamentului Calitate pentru gestionarea sistemului de trasabilitate a produselor;
  • Asigură suport și instruiește echipa de tehnicieni IT și utilizatorilor sistemelor IT din producție;
  • Propune și sprijină proiecte de tehnologia informației destinate imbunătățirii proceselor de producție și reducerii costurilor;
  • Asigură trasabilitatea produselor din punct de vedere  IT respectand normele ISO 22000. Asigură, la nevoie, suport în vederea reconstituirii trasabilității unui produs în ambele sensuri;
  • Asigură suport departamentului producție și costing în operarea sistemelor MES și SWR;
Cerințe
  • Dacă ai studiile finalizate, vechime de cel puțin 2 ani într-o poziție similară, o bună stapânire a limbii engleze, cunoștințe și experiență în administrarea și întreținerea aplicatiilor de tip MES, precum și cunostințe avansate de MSSQL, te asteptăm în echipa noastră.
Acord de confidențialitate

*Prin transmiterea CV-ului dvs. pentru această poziție sunteți de acord cu preluarea și prelucrarea informațiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare în cadrul companiei Smithfield România.

**Informațiile din CV vor fi utilizate numai în scopul recrutării, vor rămâne confidențiale și vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora în scopul recrutării în cadrul Grupului Smithfield. Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau doriți să accesați, corectați sau ștergeți datele personale, trimiteți un e-mail la adresa dpo@smithfield.ro.