Mai multe detalii despre Programul Anti-COVID-19 Smithfield România

Manager Ambalare


Descriere
  • Este responsabil de ambalarea și etichetarea la timp, cantitativ și calitativ, a tuturor produselor din carne proaspătă și/sau procesată, în conformitate cu comenzile clienților și/sau directivele șefului/ Managerului de Tranșare -Ambalare;
  • Urmăreste fluxul producției astfel încât produsele ambalate să ajungă la destinația planificată (carne proaspătă sau congelată);
  • Controlează în totalitate procesul de ambalare, paletizare, înfoliere a produselor, indiferent de forma de vânzare, de la intrarea în secție până la ieșire;
  • Hotărăște direcționarea, reetichetarea și stornarea surplusului de marfă produsă peste planul de vânzări, de comun acord cu departamentul de vânzări, făcând modificările necesare în sistem;
  • Întocmește rapoarte conform cerințelor și face corecții în cazul în care anumite produse au fost ambalate sau etichetate greșit;
  • Organizează personalul din subordine (ambalatorii manuali, operatorii terminali, operatorii de bizerbe) care lucrează în zona curată sau zona murdară din ambalare sau ambalare map, în funcție de necesități;
  • Se asigură că pe timpul zilei de lucru activitatea de ambalare cât și cea a personalului să fie supravegheată în permanență de personalul din subordine (supervisor, șef secție, șef linie);
  • Este responsabil de pregătirea angajaților noi din sectorul său (recunoaștere produs, modalitate de ambalare);
  • Ține legătura în mod direct cu șeful de secție din tranșare pentru prioritizarea produselor de carne pentru a fi ambalate cât mai eficient;
  • Controlează și monitorizează materia primă, comenzile și cantitatea de produs finit zilnic rezultat;
  • Întocmește rapoarte cu comenzile de produse primite: livrate sau nelivrate și motivul nelivrării lor;
  • Participă la elaborarea strategiilor de producție în vederea implementării standardelor de eficiență pe secția Ambalare;
  • Aprobă pontajul zilnic al angajaților, ține evidența concediilor de odihnă și a concediilor medicale;
  • Ține legătura cu personalul tehnic și semnalează imediat avariile tehnice ce pot apărea în timpul procesului de producție;
  • Ține legătura cu departamentul de achiziții, întocmește necesarul de materiale folosite în ambalare, în funcție de comenzile primite de la departamentul de vânzări.
Cerințe
  • Studii superioare;
  • Minim 5 ani experiență în producția de carne proaspătă și procesată, șef depozit, coordonator (șef) secție.

Contactează-ne: hr-recrutare@smithfield.ro! 

Acord de confidențialitate

*Prin transmiterea CV-ului dvs. pentru această poziție sunteți de acord cu preluarea și prelucrarea informațiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare în cadrul companiei Smithfield România.