Mai multe detalii despre Programul Anti-COVID-19 Smithfield România

Food Safety Controller


Descriere
  • Realizează controlul pre și intra operațional în zonele de producție: spații, utilaje, echipamente și se asigură de conformitatea cu cerințele legale în vigoare și stabilește măsurile ce se impun în caz de neconformități;
  • Se asigură de respectarea normelor de igienă prevăzute de legislația sanitar veterinară;
  • Se asigură de respectarea fluxului operațional, conform normelor interne, pe întreg lanțul de producție de carne proaspată;
  • Se asigură că menținerea și depozitarea produselor se realizează în intervalul de temperatură stabilit de legislația în vigoare;
  • Monitorizează punctele critice de control în relație cu siguranța alimentului;
  • Participă la elaborarea planului de autocontrol;
  • Urmărește și dirijează evaluarea deșeurilor de orice natură din spațiile de producție.
Cerințe
  • Studii superioare finalizate - Facultatea de Medicină Veterinară;
  • Experiență în industria alimentară minim 2 ani;
  • Atenție la detalii, capacitate de analiză, organizare;
  • Abilitatea de a lucra individual;
  • Disponibilitate de a lucra în schimburi;
  • Cunoștințe de limba engleză – nivel mediu
  • Cunoștiințe operare PC (pachetul Microsoft Office). 

Contactează-ne: hr-recrutare@smithfield.ro! 

Beneficii
  • Pachet salarial competitiv;
  • Tichete de masă;
  • O masă de prânz/zi, asigurată de companie;
  • Tichete cadou de sărbători;
  • Transport asigurat;
  • Servicii medicale;
  • Servicii sportive.
Acord de confidențialitate

*Prin transmiterea CV-ului dvs. pentru această poziție sunteți de acord cu preluarea și prelucrarea informațiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare în cadrul companiei Smithfield România.