De ce Smithfield România?

Noi îți dăm doar 5 motive. Vino să descoperi mai multe!
Companie globală în
continuă dezvoltare

Smithfield România este cel mai mare producător de carne de porc din România și face parte din concernul Smithfield Foods – cel mai mare crescător de porci și producător de carne de porc, la nivel global.

Ai ocazia să îți construiești o carieră într-o companie multinațională!

Dezvoltarea carierei
într-o super echipă

Suntem peste 4200 de colegi, la nivel de România, implicați 100%. Faptul că faci parte dintr-o echipă lideră a producției sustenabile de carne de porc din România reprezintă un motiv puternic pentru a-ți depăși mereu potențialul.

Investim în cariera ta!

Implicare în
comunitate

Smithfield România se implică în toate comunitățile în care își desfășoară activitatea prin numeroase programe de responsabilitate socială, organizate cu sprijinul angajaților voluntari.

Peste 60 de comunități îți vor fi recunoscătoare!

Alături de cei mai buni 
specialiști în domeniu

Noi credem că pentru a te dezvolta armonios ai nevoie de un mentor pe măsură. Avem în echipa noastră, colegi specializați în domeniile noastre de interes și de tehnologii de ultimă generație care să te sprijine pe direcția cea bună.

Împreună, suntem cei mai buni!

Încurajăm comportamentul
proactiv și inovația

Promovăm și implementăm la nivel de companie ideile angajaților noștri prin diferite proiecte și programe interne. Azi e o simplă idee, mâine poate fi un produs reușit. Noi te provocăm să fii proactiv!

Inovația face parte din ADN-ul nostru.