Lider responsabil al industriei alimentare


Bun de gătit la cuptor, ușor de gătit pentru cei dragi. Surprinde-ți familia și prietenii cu o masă plină de savoare din produse de carne 100% românească.
Fii un bucătar priceput cu rețetele născute din tradiția familiei tale!


Oferim consumatorilor ocazia de a alege dintr-o gamă largă de produse delicioase: Salamuri, Cârnați, Specialități, Crenvuști, Parizer, Afumături, Prospături, Crud-Uscate, Mici.
Produsele noastre sunt atât de delicioase, că pot sta la loc de cinste pe oricare masă!

Bunăstarea animalelor

Protecția mediului

Siguranță alimentară

Sprijin pentru
comunități

Angajați

Crearea de valoare adăugată
Sustenabilitate
Existăm și ne dezvoltăm responsabil. Sustenabilitatea este una din valorile de bază Smithfield. Bunăstarea animalelor, sănătatea și siguranța angajaților, protecția mediului, calitatea și siguranța alimentară, grija pentru comunități și valoarea adăugată - toate aceste principii sunt bine înrădăcinate în modul în care ne desfășurăm activitatea.
Smithfield România este despre sustenabilitate - 100% conformitate, 100% din timp.
Excelență operațională
Excelența nu se obține, ea se construiește. Smithfield România a construit standardele înalte de calitate pe care le respectă în cel mai mic detaliu. Performanța și responsabilitatea sunt în permanență vizate pentru a fi siguri că, din punct de vedere operațional, atingem excelența.

Certificări Smithfield România
Smithfield România a realizat demersul voluntar de implementare a unor standarde recunoscute la nivel internațional, care reconfirmă nivelul nostru de performanță: Sistemul de Management al Calității (ISO 9001:2017), Sistemul de Management al Mediului (ISO 14001: 2015), Sistemul de Management al Siguranței și Securității Ocupaționale (OHSAS 18001:2007), Sistemul de Management pentru Siguranță Alimentară (ISO 22000:2005), Standardul Internațional pentru Alimente (IFS version 6:2014), Sistemul de Management HACCP (ISO 9001:2000 & HACCP- sistem implementat), precum și Standardul Global pentru Siguranță Alimentară (BRC 7:2015).