Brand-urile noastre

Logo Elit.PNG

Din 2002, ofertele brandurilor Elit și Veri includ o gamă largă de mezeluri delicioase, având la bază carnea de porc, vită și pasăre. Gama de produse ELIT are un înalt grad de diversificare, oferind consumatorilor o gamă largă de produse, de la carne proaspătă, produse tratate termic și produse crud-uscate. Cu toate aceste produse, îmbiem gurmanzii cei mai pretențioși și deschidem apetitul celor care încă nu cunosc produsele noastre.

Produsele Elit și Vericom sunt atât de bune și gustoase, încât le regăsim în fiecare casă, la fiecare masă. Suntem specialiști în bunătăți de casă cum ar fi pastramă sau șuncă de casă și specialități din carne de pui și curcan.

În ziua de astăzi, puține produse mai au același gust ca odinioară. Însă, la noi e lege, din 100 de kile de carne trebe musai să scoatem tot 100 de kile de bunătăți țărănești. "Plin de Carne" este brandul pentru toți românii care vor să descopere gustul autentic al produselor țărănești.

Platourile de mezeluri "Plin de Carne" vor contribui întotdeauna la organizarea cu ușurință și rapid a unei petreceri, prin prezența acestor produse delicioase.

Din punct de vedere al gustului, toate produsele Premia sunt extraordinare. Începând cu 2005, mezelurile din gama premium asigură întotdeauna o masă delicioasă.

Fie că vorbim de salamul de vară, șuncă presată sau specialități afumate, cu gama de produse Premia suntem pe mesele tuturor românilor. Noi ne ținem de promisiunea pe care o facem, aceea de a hrăni familiile și țara noastră cu produse și preparate proaspete, atent selecționate și foarte gustoase. Elit este cel mai popular brand al nostru, cu o tradiție de aproape 15 ani în care principala noastră grijă a fost de a livra produse de calitate cu un gust desăvârșit.

Pomo este un brand popular care include mezeluri delicioase, precum cârnați, salam și produse afumate. Produsele Promo sunt excelente pentru sandwich-uri sau pot fi servite rulat pe un platou la petreceri, fiind întotdeauna o opțiune convenabilă.

Gama de produse Promo a apărut din dorința de a fi cât mai aproape de consumator cu prețuri cât mai  accesibile astfel încât oricine poate să se bucure de savoarea și gustul produselor noastre.

Pizzaro este cel mai recent brand al Elit, adresat clienților HORECA, ce include în mare parte sortimente de șuncă și costiță.

Produsele Vericom sunt atât de bune și gustoase, încât le regăsim în fiecare casă, la fiecare masă. Suntem specialiști în bunătăți de casă cum ar fi pastramă sau șuncă de casă și specialități din carne de pui și curcan.