Ce oferim?

Furnizăm zilnic produse din carne, proaspete și sănătoase, milioanelor de consumatori, având un impact pozitiv asupra comunităților în care trăim și ne desfășurăm activitatea. Producem în sistem integrat, carne de porc de cea mai bună calitate, stabilind totodată cele mai înalte standarde de calitate în industria de profil.

Suntem un furnizor de încredere pentru produse din carne de porc, un partener de afaceri corect și un bun vecin.

Fii parte din povestea Smithfield România!

Smithfield România înseamnă, în primul rând, o echipă profesionistă, implicată 100%.

Prin contribuția tuturor membrilor săi, echipa noastră excelează și poate susține proiecte de amploare. De aceea, suntem în prezent lider de piață în zootehnie și industria alimentară din România.

► Alătură-te unei mari echipe internaționale!

► Oferim stabilitate și numeroase posibilități de dezvoltare a carierei.

► Suntem o companie în continuă creștere și dezvoltare.

Smithfield România cunoaște importanța unei culturi organizaționale care inspiră. Comunicăm transparent cu toți angajații și creăm contexte pentru a  propune idei și soluții de îmbunătățire continuă astfel încât să conlucrăm într-un mediu plăcut, sigur și inovativ.

Pentru noi, diversitatea forței de muncă reprezintă un aspect important! Puncte de vedere diverse, calități și experiențe individuale, dar și multitudinea perspectivelor culturale ne ajută să contribuim la succesul companiei noastre. Smithfield România cunoaște importanța unei culturi organizaționale care inspiră. Comunicăm transparent cu toți angajații și creăm contexte pentru a  propune idei și soluții de îmbunătățire continuă astfel încât să conlucrăm într-un mediu plăcut, sigur și inovativ.

Viziunea noastră are la bază dezvoltarea permanentă a echipei noastre și credem în următoarele valori:

Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm ÎMPREUNĂ!