Echipa de conducere

Dana Brindescu - Iovanov - Smithfield Prod, Director General

Doamna Dana Brindescu – Iovanov s-a alăturat echipei Smithfield Prod în August 2005, în calitate de Controlor Financiar, implementând cu succes proceduri de raportare internă în cadrul departamentului financiar. A preluat treptat mai multe responsabilităţi în cadrul companiei, fiind promovată, în anul 2006, în funcţia de Director Financiar, iar in anul 2012 functia de Director General.

De-a lungul timpului d-na Brindescu – Iovanov s-a implicat activ în sprijinirea operatională a subsidiarei de distribuţie a grupului Smithfield România.

Doamna Brindescu – Iovanov este licenţiată a Universităţii de Vest din Timişoara, avand o bogata experienta in domeniul financiar, acumulata  în cadrul unei reputate companii internaţionale de audit.

 

Florin Raba - Smithfield Prod, Director Comercial

Domnul Florin Raba s-a alaturat echipei Smithfield Prod in anul 2006, in calitate de manager de distributie, fiind responsabil cu dezvoltarea retelei de distributie a carnii proaspete din regiunea de Vest a Romaniei.

In prezent, detine functia de Director Comercial in cadrul Smithfield Prod, fiind totodata, direct responsabil de canalul de vanzari key accounts si clientii industriali strategici. Anterior, a detinut functia de Tehnolog Sef in industria alimentara si Director de Punct de Desfacere pentru una dintre companiile de seama pe segmentul producerii mezelurilor din Romania, fiind responsabil de gestionarea unui centrul logistic de cresterea substantiala a vanzarilor.

Este absolvent al Facultatii de Produse Alimentare din cadrul Universitatii USAMVB din Timisoara si detine o diploma postuniversitara in domeniul Marketing si Managementul Aacerilor, emisa de Universitatea de Vest din Timisoara

Mihaela Adam - Smithfield Romania, Director Resurse Umane

Doamna Mihaela Adam s-a alaturat companiei noastre in anul 2008. Anterior a activat in calitate de Consultant de Afaceri in cadrul unuia dintre cele mai mari lanturi de fast food din Romania si a detinut functia de Manager de Resurse Umane pentru o importanta companie multinationala din Timisoara. Este membru fondator al Clubului de RU de Vest.

Printre planurile sale profesionale se numara dezvoltarea tuturor functiilor managementului resurselor umane in cadrul companiei Smithfield Prod, contribuind la atingerea obiectivele de performanta ale organizatiei si optimizand activitatea privind cresterea motivatiei si relatiile de munca.

Este absolventa a Universitatii Tehnice din Timisoara – Facultatea de Calculatoare si Inginerie si este certificata in domeniul Managementului Resurselor Umane de catre  Universitatea de Vest din Timisoara, absolvind cursuri de Operatiuni & Marketing – Chicago, Fundamentul Leadership-ului – Munchen.

Adriana Ilioiu - Smithfield Prod, Manager Logistica si Achiziti

Doamna Adriana Ilioiu s-a alaturat echipei Smithfield Prod in 2008, in calitate de achizitor materiale indirecte, pentru ca in 2011 sa fie preia responsaibilitatile departamentului in calitate de manager Departament Achizitii, dedicandu-se cu profesionalism optimizarii activitatii departamentului si reducerii cheltuielilor generale de operare ale companiei.

In februarie 2017, a preluat functia de Manager Logistica si Achizitii, cu rol de coordonare a echipelor de achizitii si transport marfuri. Focusul principal va fi optimizarea costurilor și eficientizarea activităților de livrare în conformitate cu cerințele clienților nostri.

Este absolventa a Universitatii Politehnice Timisoara, Facultatea de Mecanica si a urmat cursurile de Master ale aceleasi Universitati, la specializarea Expertize Tehnice si Diagnoze de Inginerie. De-a lungul timpului a urmat o serie de cursuri de specializare in sfera tehnicilor de negociere, auditului intern si a managementului achizitiilor.

Cristina Bodea - Smithfield Romania, Director Sustenabilitate

Doamna Cristina Bodea s-a alaturat echipei Smithfield Prod in 2006, in calitate de Asistent Director, fiind numita responsabil de comunicarea interna si externa a companiei in iunie 2009, dupa initierea si derularea cu success a primelor proiecte Smithfield Prod de responsabilitate sociala si de comunicare corporativa. Din anul 2013 detine functia de Director Relatii Publice si Comunicare Smithfield Romania, si este responsabila de implementarea strategiei integrate de relatii publice si comunicare la nivelul companiilor din grup: Smithfield Ferme, Smithfield Prod. In 2014 a fost promovata in functia de director sustenabilitate Smithfield Romania, ca urmare a initiativelor sale indeplinite printr-o munca profesionista, dedicata si cu rezultate notabile.

Obiectivul sau in cadrul Smithfield Romania este implementarea strategiei de sustenabilitate a companiei, care asigura angajatilor Smithfield o platforma pentru un comportament cat mai responsabil – si nu in ultimul rand, de a asigura o interfata transparenta a companiei in relatia cu presa, autoritatile locale, clientii nostri sau publicul larg.

Cristina este absolventa a Facultatii de Stiinte Politice si ale Comunicarii, Universitatea de Vest, completandu-si studiile formale cu un Master in Lobby si Advocacy si o serie de cursuri de specializare in domeniul PR.

Dorel Bodea - Smithfield Prod, Plant Manager

Domnul ing. Dorel Bodea s-a alăturat echipei noastre în anul 2005, la scurt timp după începerea activității Smithfield în România, luând parte încă de la început la toate etapele modernizării abatorului Freidorf.

Cu o experiență de peste 30 de ani ca inginer tehnic și cu o pregătire tehnică solidă dobândită în cadrul Universității „Politehnica” Timișoara, a deținut  de-a lungul timpului, funcții de conducere în cadrul uneia dintre cele mai importante companii din domeniul mecanic din Timisoara.

Începând cu mai 2015, dl. ing. Dorel Bodea deține funcția de Plant Manager al Smithfield Prod cu responsabilități în managementul activității de producție din cadrul abatorului și a stației de neutralizare subproduse de origine animală, precum și asigurarea suportului tehnic pentru desfășurarea acestei activități la parametrii și standarde optime.

Mihai Milchi - Smithfield Prod, Manager IT

Domnul Mihai Milchi s-a alaturat echipei Smithfield in ianuarie 2005, la scurt timp dupa inceperea activitatii Smithfield in Romania.

Anterior, si-a desfasurat activitatea in cadrul uneia dintre cele mai importante companii de IT din lume, timp de cinci ani, facand parte din divizia de Servicii Globale/Externalizare Strategica, perioada in care a participat la pornirea si operarea infrastructurii IT din diverse fabrici din zona de Vest a Romaniei, inclusiv proiecte greenfield.

Domnul Milchi detine o diploma in domeniul Calculatoarelor – Automatizarilor  emisa de Universitatea Politehnica din Timisoara.

Ștefania Surdu - Smithfield Prod, Consilier Juridic Senior

Absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, doamna Ștefania Surdu s-a alăturat echipei Smithfield  Prod  in luna ianuarie a anului 2008.

Cu o experiență  de 12 ani în domeniul juridic, Stefania a preluat treptat mai multe atribuții în cadrul companiei noastre, în prezent deţinând funcţia de Senior Legal Adviser. Anterior, în calitate de consilier juridic, Ştefania a asigurat servicii de consultanţă juridică în cadrul unor companii al căror obiect de activitate l-au reprezentat lucrările de construcţii civile/industriale/achiziţiile imobiliare, respectiv producţia de piese şi accesorii auto.

În prezent, în cadrul Companiei Smithfield Prod, Ștefania este responsabilă cu reprezentarea juridică a intereselor societăţii în faţa instituţiilor abilitate ale statului sau a oricăror alte organisme de specialitate, asigură consultanţă şi reprezentarea companiei în litigiile în care aceasta este parte, întocmeşte şi revizuieşte contractele/documentele cu caracter juridic emise/primite de către societate, acordă asistență juridică departamentelor interne ale companiei.

A luat parte la diverse cursuri de perfecționare în domeniul juridic, organizate de institutii de specialitate din România. Este membră a Uniunii Colegiilor Consilierilor Juridici din România.

Mihaela Rad - Smithfield Prod, Manager Protectia Mediului

D-na Mihaela Rad s-a alaturat echipei Smithfield Prod in 2008, in calitate de manager responsabil cu implementarea Sistemului de Management al Mediului, conform Standardului International ISO 14001.

Anterior, a detinut functia de Manager EHS  pentru o companie importanta din domeniul industriei autovehiculelor, fiind responsabila cu implementarea sistemelor de management,  evaluarea riscurilor, identificarea si evaluarea aspectelor si a impactului de mediu, conformarea cu cerintele legale. Incepand cu anul 2017 d-na Mihaela Rad a preluat atributii noi la nivel de companie, in calitate de Compliance Manager, coordonand echipa departamentului de sanatate si Securitate in munca, situatii de urgenta si protectia mediului, cu obiectivul de a asigura  o confarmare deplina a companiei cu cerintele legale si o aboradre integrata a aspectelor de SSM-SU-PM.

Mihaela Rad este absolventa a Facultatii de Fizica Mediului din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara si a Universitatii din Barcelona. De-a lungul carierei a acumulat experienta in diferite domenii de activitate precum: implementarea si coordonarea sistemelor de management ale mediului, sanatatii si securitatii ocupationale, eficienta resurselor, dezvoltare durabila, legislatie nationala si internationala in domeniul protectiei mediului, audituri si evaluari de impact, prevenirea si reducerea poluarii si management operational.

Laurentiu Pandele - Smithfield Romania, Director Calitate

Domnul Laurentiu Pandele s-a alaturat echipei Smithfield în 2011, in calitate de director controlul calitatii, avand o vasta experienta atat în sectorul alimentar, cat si in functia de manager controlul calitatii pentru unul dintre liderii segmentului cash and carry din Romania.

Este absolvent al Universitatii de Vest din Timisoara, facultatea de Medicina Veterinara si a urmat cursurile postuniversitare ale Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara – Bucuresti, Romania / Siguranta Alimentelor. A urmat de asemenea  diverse cursuri de formare în domeniul sigurantei alimentelor sau de punere in aplicare a sistemelor de control al calitatii.

Valer Martin - Smithfield Prod, Manager Resurse Umane

Domnul Valer Martin s-a alaturat echipei Smithfield Prod in aprilie 2008, in calitate de specialist resurse umane, avand o experienta anterioara atat in domeniul resurselor umane- in cadrul unei firme de consultanta, cat si in domeniul vanzarilor. Aceasta experienta diversificata l-a ajutat sa preia treptat o serie de responsabilitati in cadrul echipei, fiind astfel promovat in 2014 in functia de coordonator resurse umane.

Datorita consecventei cu care si-a dus la bun sfarsit de fiecare data sarcinile in calitate de coordonator, cu o doza substantiala de pasiune si  loialitate fata de companie, in ianuarie 2015 d-l Valer Martin a fost promovat in functia de manager resurse umane, avand ca principal obiectiv coordonarea eficienta a echipei de specialisti resurse umane pe care o conduce.

Domnul Martin este absolvent al Universitatii de Vest din Timisoara, Facultatea de Psihologie, completandu-si studiile cu o serie de cursuri de perfectionare in domeniul resurselor umane.