Compania noastra

 

 

 Valorile noastre:

•Ne asumăm responsabilitatea pentru tot ceea ce întreprindem;
•Facem afaceri în mod corect:
Tratăm just și cu respect angajații;
Tratăm cu respect animalele;
Suntem lideri în sustenabilitate.
•Avem responsabilitate extraordinară pentru siguranța alimentară.
•Împreună, ne ținem promisiunea „Mâncare bună. În mod responsabil”.
•Excelența operațională va fi tot timpul o prioritate pentru noi.
•Căutăm neîncetat oportunități de a îmbunătăți modul în care operăm în domenii precum servicii clienți, livrarea la timp, calitatea produselor și consistența produselor.
•Inovația este parte din ADN-ul nostru.
•Căutăm idei noi pentru a lucra mai inteligent, a deservi mai bine clienții și a face din Smithfield o companie mai bună.

 

Ne angajam 100% pentru respectarea mediului inconjurator, in implicarea la nivelul comunitatilor, siguranta angajatilor, bunastarea animalelor si asiguram in mod constant un inalt nivel calitativ al produselor noastre.

Smithfield Prod, Romania

Smithfield Prod este o societate comerciala romaneasca, ce detine in prezent cel mai modern abator din Romania, cu o capacitate de abatorizare de 600 de capete pe ora. Sediul Smithfield Prod este in Timisoara, pe platforma Abatorului Freidorf, unde producem in sistem integrat carne proaspata si semi-procesata de porc, sub brandul Comtim.

Pe termen lung, obiectivele Smithfield Prod sunt revitalizarea industriei carnii de porc autohtone si furnizarea catre piata interna de carne proaspata de porc, de cea mai buna calitate. Ne mandrim cu faptul ca in ultimii ani Smithfield Prod a produs anual aproximativ 30% din carcasele clasificate in Romania si a procesat intregul  efectiv de porcine provenit de la Fermele Smithfield, porci crescuti local, in judetele Timis si Arad.

Politicile Smithfield Prod se intemeiaza pe valorile noastre si vizeaza desfasurarea activitatii intr-o maniera etica si responsabila, care respecta drepturile omului, toate normele de mediu si standardele de calitate aplicabile domeniului nostru de activitate.

In activitatatea noastra de zi cu zi respectam, cu mandrie, urmatoarele:

Pentru a reconfirma partenerilor nostri certitudinea ca la baza activitatilor noastre sta un solid set de bune practici si un sistem strict de management al sigurantei alimentare, compania noastra a implementat si certificat cu succes urmatoarele standarde internationale: