Bine ati venit

Anunț public

 

 

 

 

 

Proiect de fuziune prin absorbție

 

***

 

Misiunea companiei

 

Misiunea companiei Smithfield in intreaga lume este aceea de a-si desfasura activitatea de lider respectat si responsabil  in domeniul alimentar Continuam sa furnizam zilnic produse din carne, proaspete si sanatoase, milioanelor de consumatori, cu un impact pozitiv asupra comunitatilor in care traim si ne desfasuram activitatea.

In Romania, obiectivul Smithfield este revitalizarea industriei carnii de porc, prin producerea la nivel local, in sistem integrat, carne de porc de cea mai buna calitate, stabilind totodata cele mai inalte standarde de calitate in industria de profil. Ne dorim sa fim si in continuare un furnizor de incredere pentru produse din carne de porc, un partener de afaceri corect, si un bun vecin.

In cadrul companiei Smithfield Prod, angajamentul nostru pentru mentierea de rezultate excelente in ceea ce priveste siguranta alimentelor ramane prioritatea noastra principala. De-a lungul timpului am construit o echipa puternica de profesionisti, dedicati fiecarui detaliu al activitatii noastre, 100% romanesti, astfel incat toate produsele noastre comercializate sub marca Comtim, au o calitate exceptionala.

Smithfield Prod isi desfasoara activitatea de protectie a mediului, nu numai prin respectarea legislatiei de mediu in vigoare dar si prin inscrierea in cadrul unor programe de protectie a mediului desfasurate in parteneriat cu comunitatea locala sau prin implementarea si certificarea voluntara a Sistemului International de Management al Mediului ISO 14 001:2004. In plus, ne mandrim cu efortul colectiv depus in vederea implementarii si certificarii standardelor internationale ISO 22 000:2005 pentru Sistemul de Management al Sigurantei Alimentare, IFS versiunea 6:2014- International Featured System (International Food Safety) si implementarea si certificarea Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale, conform OHSAS 18 001:2007, precum si de certificarea Standardului global de siguranta alimentara BRC versiunea 7:2015.

Consideram dezvoltarea durabila parte integranta a strategiei de afaceri Smithfield Prod. Tuturor celor care lucreaza cu noi le oferim un mediu de lucru placut, care incurajeaza un parteneriat pe termen lung.

Promovam comportamentul responsabil  fata de mediul inconjurator si fata de aspectele sociale, si ori de cate ori avem ocazia, nu ezitam in a ne exprima angajamentul si implicarea activa in viata comunitatilor carora le oferim sprijin.

Ne dorim ca Smithfield Prod sa fie in continuare alegerea Dvs. pentru achizitionarea celor mai sigure si mai calitative produse din carne proaspata de porc, sa ofere cadrul potrivit pentru locul de munca preferat si totodata, sa fim un membru respectat al comunitatii in care traim si ne desfasuram activitatea.